Paul van der Jeugd

Paul van der Jeugd

architect/partner
AvB Arnhem

Lees meer...

Na zijn opleiding aan de kunstacademie AKI te Enschede heeft hij zijn master Architectuur voltooid aan de Academie van Bouwkunst in Arnhem.

Paul is sinds het begin van zijn carrière een voorvechter van moderne architectuur, eerst als missionaris en inmiddels als ervaren en betrokken architect met een groot oeuvre aan gerealiseerde kwaliteitsbouwwerken.

Naast zelfstandig architect is Paul sinds de oprichting betrokken bij het Architectuurcentrum Twente, waar hij actief heeft bijgedragen aan het veranderen van de publieke opinie over architectuur en het belang van ruimtelijke kwaliteit.

Ruud van der Koelen

Ruud van der Koelen

architect/partner
TU-Delft

Lees meer...

Na zijn HBO-studie in Tilburg heeft hij zijn master Architectuur afgerond aan de Universiteit van Delft.

Ruud heeft ruime ervaring opgedaan als architect bij verschillende instanties in heel Nederland. Als zodanig is hij betrokken geweest bij plannen en ontwikkeltrajecten op diverse schaalniveaus.

Naast zelfstandig architect is Ruud als bestuurslid en voorzitter van de programmaraad betrokken bij het Architectuurcentrum Twente waar hij vanaf 2004 heeft bijgedragen aan de totstandkoming van een groot aantal projecten.

Michiel Wolvenne

Michiel Wolvenne

architect
TU-Delft

Lees meer...

Michiel heeft zijn master Architectuur afgerond aan de Universiteit van Delft. Na zijn studie heeft hij ruime ervaring opgedaan bij verschillende bureaus, waar hij aan projecten van diverse aard, omvang en complexiteit heeft gewerkt.

Sinds enkele jaren is hij lid van de programmaraad van het Architectuur Centrum Twente en in die hoedanigheid betrokken bij diverse projecten.

Gerard van Halen

Gerard van Halen

bouwkundig
BIM modelleur

Lees meer...

Gerard heeft jarenlange ervaring met de uitwerking en realisatie van bouwwerken.

Binnen het kantoor is hij hét aanspreekpunt op het gebied van engineering, regelgeving en bouwvoorschriften.