• van der jeugd architecten

  VAN DER JEUGD ARCHITECTEN

  Een architectenbureau met een informele, open werksfeer. Met een vaste staf van vier medewerkers en een breed netwerk van specialisten wordt betrokken gewerkt aan kleine en grote ruimtelijke ontwerpopgaven uiteenlopend van woningbouw tot utiliteit, van haalbaarheidsonderzoek tot stedelijke vernieuwingsprojecten.

 • Betrokken en ervaren vormgevers

  BETROKKEN & ERVAREN VORMGEVERS

  Wij combineren ruime ervaring met een eigentijdse opvatting over architectuur en stedenbouw om voor opdrachtgevers tot een zo compromisloos mogelijk resultaat te komen. Deze vaardigheden zetten wij in om inventieve oplossingen te vinden en deze samen met betrokken partners binnen budget en planning gerealiseerd te krijgen.

 • Betrouwbaar en resultaatgericht

  BETROUWBAAR & RESULTAATGERICHT

  Bij iedere opgave wordt gezocht naar een essentiĆ«le balans tussen esthetische en functionele eisen, creativiteit, budget en planning. Tijdens de diverse ontwerpfasen wordt deze balans scherp in de gaten gehouden zodat voor ieder opgave het meest duurzame, esthetisch verantwoorde en economisch haalbare resultaat bereikt wordt.

 • Herkenbare kwaliteit

  HERKENBARE KWALITEIT

  Onze architectuur is verzorgd, geraffineerd, ruimtelijk krachtig, expressief, esthetisch minimalistisch en met oog voor detail. Dit is af te zien aan de door ons ontworpen gebouwen. Niet alleen functioneren de gebouwen goed, ze vormen een toegevoegde waarde aan de omgeving: duurzame gebouwen die gewaardeerd worden en het leven van de gebruikers verbijzondert.

 • Maatwerk met meerwaarde

  MAATWERK MET MEERWAARDE

  Elk ontwerpproces begint met een analyse van de locatie en wensen van de opdrachtgever. Op basis hiervan worden uitgangspunten gekozen voor organisatie, de verschijningsvorm en de technische uitwerking waarbij duurzaam energie- en materiaalgebruik een belangrijke rol speelt. Hierdoor is iedere opgave bijzonder, ieder resultaat een unica. Wij leveren maatwerk, bouwen kwaliteit en realiseren meerwaarde.